Trykke hettegenser

En hettegenser med trykk er et godt valg når man vil eksponere firmanavn eller varemerke. De aller fleste bruker hettegensere, de passer både på fritiden, når man trener, og er for mange også et plagg de bruker på arbeidsplassen. En klassisk hettegenser passer de aller fleste mennesker, samtidig som det også finnes hettegensere som for eksempel er tilpasset for den kvinnelige kroppen.

Hettegenser

Hettegensere finnes også i forskjellige kvaliteter, med eller uten glidelås, og med mulighet for både større og mindre trykk på frem- og bakside. Om man velger en kvalitet som tåler både å brukes ofte og også å vaskes frekvent uten å miste hverken form eller farge, og uten at trykket påvirkes, så har man et reklameprodukt som kommer til å leve lenge, og som vil vises i en rekke forskjellige sammenhenger.

Velger du dessuten en litt mer eksklusiv kvalitet på hettegenser med trykk, så har du en gave til kunder og andre viktige personer som er noe utenom det vanlige.

Mye eksponering for pengene

En hettegenser med trykk i god kvalitet kan gi deg mye og langvarig eksponering i forhold til budsjett. Man kan aldri ha for mange hettegensere, og den stilbevisste nøler ikke å kombinere selv en uformell dressjakke over en hettegenser i god kvalitet.

Hettegenseren har også en selvfølgelig plass i garderoben hos alle som trener, samtidig som det er et godt plagg for fritid og kos. Dette gjør en hettegenser med trykk til et godt alternativ både for egne ansatte og også for kunder.