Billige hettegensere med trykk

En billig hettegenser med trykk krever ettertanke. Om prisen er lavere, vil det også bety at det er lavere kvalitet på selve produktet du vil trykke på. Da må man ta stilling til om en lavere kvalitet er god nok, og om det går å trykke det man har tenkt på den kvaliteten.

Billige hettegensere er ikke vanskelige å finne, men det betyr mange ganger at produktet har en så lav kvalitet at det ikke tåler å vaskes i noen omfatning, eller at de lett går i stykker. Det er ikke heller alle billige kvaliteter som det går å trykke på i det hele tatt, og om det går å trykke, så kan sluttresultatet bli et helt annet enn det man hadde tenkt seg.

Må kunne trykkes på

For å være sikker på at man kan skape en hettegenser med trykk som blir det man har tenkt seg, så må kvaliteten på stoffet være god nok for å tåle både trykkeprosess og den håndtering plagget går igjennom under sin livstid.

En hettegenser med trykk som har for dårlig kvalitet kommer også til å miste formen ganske raskt, og kommer ikke til å bli et plagg mottakeren automatisk velger å bære. Et trykk som ikke holder formen eller som sprekker er ikke pent, og man risikerer å ha gjort en investering som gir lav avkastning på lengre sikt. Om man isteden velger en bedre, men litt dyrere, kvalitet, så har man et produkt som kan leve lenge og fungere som markedsføring selv på lang sikt.

Spør ditt trykkeri

Om du er usikker på hva som er god nok kvalitet for en hettegenser med trykk, så kan du alltid kontakte trykkeriet og be om råd og hjelp. Trykkeriet har den nødvendige kunnskapen om hvordan et trykk blir på forskjellige kvaliteter, og kan gi tips om hvilken hettegenser du bør velge for en viss type trykk, og for den anvendelse du har tenkt at hettegenseren skal være til. Et plagg som vaskes ofte trenger for eksempel å tåle mer enn et plagg som vaskes mer sjelden.