Bestille hettegenser med trykk online

Å bestille hettegenser med trykk online er enkelt. Du trenger å ha motivet du vil trykke ferdig, i rett skala eller som vektorgrafikk, slik at det kan reproduseres korrekt i forhold til de størrelser du velger. Du må naturligvis også velge hvilken type hettegenser du vil trykke på, hvilke størrelser plaggene skal være, og hvilke farger.

Bestille online

Om du trenger hjelp når du skal bestille online, så har de fleste trykkerier som gjør hettegensere med trykk mulighet til å svare på spørsmål. De kan fortelle deg om forskjellige kvaliteter på hettegensere og hvilke trykkemetoder man kan bruke.

De kan også svare på spørsmål om originalen, som er de grafikkfiler du sender til trykkeriet, og fortelle hvilket format og hvilken størrelse det må være for at disse skal kunne brukes for trykk.

Bestill og betal med en gang

Når du bestiller hettegenser med trykk på nett, så har du all informasjon på et og samme sted. All din informasjon finnes med i bestillingsformularet, inklusive leveranse- og fakturaadresse. Du har også all informasjon om din bestilling her, som hvilken type hettegenser du vil trykke, antall, hvilke farger de skal ha, og hvilke størrelser du trenger.

Det er sjelden et problem å bestille forskjellige trykk i samme ordre. Du oppgir bare størrelse, farge og plassering av trykk for hvert enkelt motiv.

Til sist har du den totale kostnaden for bestillingen du vil gjøre, og kan velge hvilken betalingsmetode du helst vil ha. Så fort alle formalia er klare, trykkerifiler sendt inn til trykkeriet og du har godkjent originalen, så kan trykkeriet begynne å trykke.

Leveranse

Når trykkeriet har fått alle trykkfiler og du har godkjent deres original, så kan produksjonen starte om de hettegensere du valgt er i lager. Normal leveransetid pleier å være ca. 2-3 uker.